Menu Webshop
Sluiten

Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Baco Army Goods met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Baco Army Goods verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten die door Baco Army Goods worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Baco Army Goods aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Baco Army Goods aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Baco Army Goods opgenomen informatie.

Hoewel Baco Army Goods alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Baco Army Goods niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Baco Army Goods worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Baco Army Goods uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Baco Army Goods worden onderhouden wordt afgewezen.